My skinroutine part 2

18 Mar

Ansiktsrengöring/Facial cleanser

Vichy Normaderm Rengöringgel

Efter att jag tagit bort sminket så tvättar jag ansiktet två gånger med denna rengöringsgele, jag gör det två gånger efter som den första tar bort det sista utav smink resterna och den andra gången för att rengöra ansiktet (två gånger gör jag endast på natten, när jag använt smink). Tvättar först med ljummet vatten, avslutar med iskallt vatten. Jag gillar verkligen den här rengöringen, den doftar rent och fräscht, och får min hud att kännas rengjord på djupet. Kostar 165 kr på apotekt.

In English: After removing my makeup I wash my face twice with this cleanser, I do it two times because the first time removes whatever trace of makeup is left and the second time is to clean my face (I only do it two times during nigth, whenever I use makeup). I first wash with luke warm water, finishing with ice cold water. I really like this cleanser, it smells clean and fresh, and makes my skin feel deeply cleansed. Costs 165 sek at the pharmacy.

Ansiktsvatten

Vichy Normaderm Ansiktsvatten

Efter att jag tvättat mig så använder jag detta ansiktsvattnet för att rengöra på djupet och få huden helt ren. Den har en sammandragande effekt och är matterande. Den funkar suveränt på mig, den har alkohol och sen så är den lite parfymerad. Kostar 155 kr på apoteket.

In English:  After cleansing I use this facewater to deepclean my skin and to get the skin really clean.  It has a astringment effect and is matifying. It works wonders on me, it has alcohol and is a little bit scented. Costs 155 sek at the Pharmacy.

Det var allt för denna gången/ That was all for this time

Enjoy

Nicole

Annonser

6 svar to “My skinroutine part 2”

 1. Maria, Hjärterdam 18 mars 2010 den 21:54 #

  Jättekul =) Längtar att se allas =) Kramar

 2. Vanessa 19 mars 2010 den 11:55 #

  Duu.. jag behöver ansiktsvatten.. Vad tycker du om MUS ansiktsvatten, den där camomile nånting. Den bruna. ? Jag har funderat på den..

 3. doolallymakeup 19 mars 2010 den 12:49 #

  Maria, hjärterdam: Ja det ska bli roligt, kul ide du kom på 🙂

  Vanessa: Den är jättebra, hade inte min hud behövt tyngre artelleri så hade jag kört på den för jag gillar den verkligen, jag har köpt den innan och haft som komplement till mitt andra ansiktsvatten då den lgunar så bra 🙂

 4. lenorca 20 mars 2010 den 11:23 #

  Oh, härligt att läsa till! Vet du jag funderade på att dig kunde passa riktigt bra Oil Cleansing Metod, dubbelcleansing som går ut på att först tvätta huden med olja (olivolja, olja rengör olja och tar effektivt bort smink) och sedan med någon vattenlöslig rengörning som rengör huden och tar bort eventuellt damm o dylikt ^__^ Jag har använt det med ytterst goda resultat (min vuxenacne har förbättrats ENORMT, folk märker inte ens mera att jag lider av det, bara några enstaka finnar ibland). Så testa nan gang =) Blir ju billigt också att använda vanligt olivolja, ekologiskt också *hihi* Kanebo SENSAI har ju en oljerengörning som går ut på just denna princip (japanerna använder ocm så i japan och asien hittar man en hel bunt med oljerengörningar av olika slag), den lär vara riktigt bra men dyr nog… Lumene har också en rengörningsolja men den tyckte jag inte om då den innehöll silikoner och fick min hud blomstra 😦

  Tack för att du nämnde mig vid nämn, känns ju lite roligt =)

 5. lenorca 20 mars 2010 den 11:24 #

  Oh sku ju tillägga en länk; http://www.theoilcleansingmethod.com/

 6. doolallymakeup 21 mars 2010 den 21:51 #

  Lenorca: Ska absolut kolla upp det och sen kanske pröva, jag har provat massor med olika märken, dermalogica har också en rengörings olja, Pre Cleanse den är fantastisk! Men jag är fattig student nu typ haha, så provar lite annat för man vet aldrig vad som passar en. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: